Нд, 2024-06-02, 11:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:00
Британська розвідка - армія рф не досягла початкових цілей і тепер переходить до стратегії виснаження
Інші останні Новини України

Ефективність дій ЗСУ вражає навіть західних військових.

Армія РФ не досягла початкових цілей і тепер переходить до стратегії виснаження

Збройні сили України вже майже місяць відбиваються від російських окупантів. І найголовніше, що вони роблять це ефективно. Кількість загиблих ворогів перевищила 14 тисяч, а поранених, напевно, втричі більше. Успішні дії ЗСУ і прорахунки армії РФ відзначають і західні військові. Нещодавно британська розвідка опублікувала новий звіт про війну в Україні. У ньому наголошується, що рф не досягла початкових цілей, і тепер змінює свою стратегію.

Про що розповіла британська розвідка

Війська рф, як і раніше, відчувають труднощі через рельєф на нашій землі.

Окупанти дуже прив'язані до дорожньої мережі і демонструють небажання проводити маневри осторонь від неї. Через це руйнування мостів значно сповільнило просування ворога.

Росія не може заволодіти повітряним простором України, тому авіація противника дуже обмежена в проведенні маневрів.

ЗСУ у своїй тактиці вміло використали слабку маневреність армії рф. Це дозволило зупинити ворога і завдати йому серйозних втрат.

Оскільки окупанти не досягли початкових цілей, вони змінили стратегію. Тепер ворог спробує виснажити ЗСУ і всіх українців. Найімовірніше, бомбардування мирних міст посиляться, що спричинить за собою зростання числа жертв і посилення гуманітарної кризи.

Війна російської федерації проти України

Нагадаємо, 24 лютого рф вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.

27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 436 | Додав: adminA | Теги: британська розвідка, стратегія виснаження, армія РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]