Сб, 2024-05-18, 18:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 239 240 241 242 »


Візит Януковича до Туркменістану, що почався вчора, не схожий на більшість закордонних поїздок президента. Зазвичай він їздить для того, щоб залучити інвестиції в Україну.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Додаткові доходи загального фонду держбюджету в 2012 році складуть 42 млрд грн. Цей ресурс буде витрачений на соціальні програми, наприклад на підвищення мінімальної зарплати, пенсій, допомоги сім'ям з дітьми, пільг та субсидій на послуги ЖКГ.



Україна й Туркменістан виступають за співробітництво в туристичній сфері. Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента України.




Укрaїнa cумлінно виконувaтиме підпиcaні нa почaтку 2009 року гaзові угоди з Роcією, хочa ввaжaє кaбaльними їхні умови і домaгaєтьcя їхнього перегляду, зaявив Вітaлій Лук'яненко - преc-cекретaр прем'єрa Укрaїни Миколи Азaровa.


Міністр енергетики і вугільної промисловості України Юрій Бойко відкидає злиття Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" і російського АТ "Газпром".



Україна готова продовжувати надавати допомогу Японії в подоланні наслідків стихійних лих й аварії на атомній електростанції, які сталися в березні.



Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило і відкликало суверенний рейтинг України за національною шкалою - AA(ukr). Відкликання зумовлено тим, що агентство більше не вважає його релевантним для рейтингового покриття України.



За підсумками торгів на міжбанківському валютному ринку курс європейської валюти по відношенню до гривні виріс на 4-5копеек, в порівнянні з вчорашніми значеннями.



Міністерство закордонних справ заявляє про відсутність інформації про можливе розміщення на території України коштів лідера Лівії Муамара Каддафі.


 

З 1 січня в кіосках, перукарнях і навіть на ринках хочуть запровадити безготівковий розрахунок - за пластиковими картками.



 

"Ми недавно повернулися з інсулінового заводу "Індар", з яким хочемо співробітничати в сфері виробництва інсуліну, крім того, ми довідалися ще й про потребі в медикаментах для ВІЛ-інфікованих. На двох цих напрямках ми готові плідно працювати, виходячи з того, яку фінансову підтримку ми маємо на федеральному рівні", - сказав губернатор Парани.

 

61% опитаних компанією Research&Branding Group вважають найбільш значним досягненням України й українців за роки незалежності відсутність військових конфліктів. Про це свідчать результати опитування.




Державна інспекція з питань захисту прав споживачів та Національна комісія регулювання зв'язку (НКРЗ) України 8 серпня розпочали спільну позапланову перевірку ПрАТ "МТС Україна"


 

Українські виробники автотранспортних засобів в січні-липні 2011 року збільшили виробництво автомобілів (легкових і комерційних) і автобусів на 50% порівняно з аналогічним періодом 2010 року - до 57,921 тис. од.



Національний банк України (НБУ) з 13 серпня виводить тимчасову адміністрацію з банку "Надра" (Київ), повідомила прес-служба НБУ.