Нд, 2024-06-02, 07:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:40
Франція гадає, хто з 8 коханців був батьком дитини екс-міністра - любовний скандал
Інші останні Новини світу
Не встигла Франція стихнути після обговорення історій з життя першої леді, як вибухнув новий скандал.

Колишній міністр юстиції Франції Рашида Даті, що народилася в сім'ї іммігрантів з Північної Африки, стверджує, що батьком її трирічної дочки Зохри є 68-річний мультимільйонер Домінік Десейн, передає NEWSru.co.il.

Колишній міністр звернулася до суду Версаля з метою змусити Десейна визнати батьківство, проте той відмовляється від аналізу ДНК, стверджуючи, що в 2008 році, в період зачаття дитини, у Даті було не менше восьми коханців.

У інтерв'ю французькому журналу Le Monde Десейн, вдівець з двома дітьми, заявив, що був лише одним з багатьох чоловіків, що користувалися прихильністю велелюбної Рашиди.

У числі щасливчиків, за його словами, були прем'єр-міністр Іспанії Хосе Марія Аснар, президент Франції Ніколя Саркозі і його брат, а також відомий телеведучий, міністр, спадкоємець найбільшої компанії з виробництва предметів розкоші і генеральний прокурор Катару.

Нагадаємо, що незаміжня Рашида Даті в січні 2009 року народила дитину, хрещеним батьком якої погодився стати президент Франції. Відзначимо також, що неприязнь першої леді Франції до міністра юстиції почалася майже відразу ж після того, як Карла Бруні познайомилася з Ніколя Саркозі.

З чуток, екс-модель тут же не злюбила висхідну зірку і єдиного політика-представника етнічної меншини в кабінеті міністрів країни. До того ж на той момент ходили чутки про те, що у Рашиди Даті був роман з президентом.

Звістка про те, що Ніколя був "захоплений зненацька" Рашидою Даті - однією з "саркозеток", як називали жінок-міністрів його уряду - викликала справжню лють першої леді.

На думку біографа, її візит з дитиною на руках в офіс президента став "останньою соломинкою, що зламала спину верблюда", і дні Даті в уряді Саркозі скінчилися.

Відзначимо, не так давно вся Франція обговорювала "любов на шістьох", в якій брала участь супутниця президента Франсуа Олланда, перша леді країни Валері Трірвейлер. Саркозі, говорять, теж був не проти прийняти участь, але його пропозицію відхилили.

А Даті також прославилася тим, що переплутала інфляцію з фелляцією.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 981 | Додав: adminA | Теги: батьком дитини екс-міністра, скандал, Франція, 8 коханців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]