Нд, 2024-06-02, 07:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:47
Канадське електронне обладнання для літаків "Антонов" буде закуповувати
Інші останні Економічні новини

Українське держпідприємство "Антонов" на авіасалоні в Фарнборо уклало з канадською компанією Esterline CMC Electronics угоду на постачання обладнання для літаків. Про це повідомляє прес-служба "Антонова".

Угода стосується обчислювальних систем керування CMA-9000 і багатофункціональних дисплеїв для використання на літаках Ан-148, Ан-158, Ан-178. Таке ж обладнання і GPS-датчики будуть встановлені також на семи Ан-124-100 "Руслан".

"Обладнання Esterline CMC якнайкраще відповідає нашим потребам. Впевнені, що його використання забезпечить нашим літакам додаткові переваги на світовому ринку", - зазначив президент держпідприємства "Антонов" Олександр Коцюба.

Він додав, що українські виробники співпрацюють ще з однією канадською компанією, Pratt & Whitney Canada - раніше повідомлялося, що літаки Ан-132 будуть випускатися з новою версією канадського турбогвинтового двигуна.

На авіасалоні в Фарнборо "Антонов" представив, зокрема, багатоцільовий транспортний літак Ан-178, здатний базуватися на будь-яких аеродромах, включаючи ґрунтові та високогірні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 863 | Додав: adminA | Теги: Антонов, літаки, канадське електронне обладнання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]