Нд, 2024-05-05, 20:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
На Євробаченні 2024 Джамала стане речницею України
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Джамала стане речницею України на Євробаченні 2024: співачка оголосить бали Національного журі в гранд-фіналі.

Українська співачка та переможниця Євробачення-2016 Джамала стане речницею від України на цьогорічному пісенному конкурсі у Мальме, Щвеція. Виконавиця оголошуватиме оцінки від Національного журі у прямому ефірі гранд-фіналу Євробачення-2024, що відбудеться 11 травня.

Символічно, що саме у Швеції Джамала виборола кришталевий мікрофон, виступивши з піснею "1944". Тоді конкурс проходив у Стокгольмі.

Артистка стала другою конкурсанткою від України, яка принесла державі перемогу. До цього у 2004 році перше місце зайняла Руслана та "Дикі танці". А два роки тому, на Євробаченні-2022 Kalush Orchestra стали переможцями конкурсу, закликавши Європу допомогти українцям у війні проти росії.

Джамала називає Євробачення дивовижною річчю та зазначає, якщо ти потрапив у цю історію, то назавжди лишаєшся її частиною. "Бути речницею цьогоріч – це також для мене особливо. Хоча у багатьох ролях доводилося вже побувати за ці сім років, але оголошувати оцінки від власної країни – це буде мій перший такий досвід", – зізнається зірка та додає, що це велика відповідальність.

Як відомо, півфінали пройдуть 7-го та 9 травня, а вже 11-го ми дізнаємося ім'я переможця Євробачення-2024. Цьогоріч Україну представлятиме дует співачки Jerry Heil та реперки alyona alyona з композицією "Teresa & Maria". І хоча за прогнозами букмекерів артистки посідають не перші місця рейтингу, однак їхня пісня стала однією з найпопулярніших.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 138 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]