Нд, 2024-06-02, 09:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Червень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 223 224 225 226 227 228 »


Голландская велосипедистка Моника ван дер Ворст намерена представлять свою страну на Олимпийских играх после аварии, чудесным образом вернувшей ей способность ходить.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Раніше носіями цього штаму були лише близько десятка людей у Камеруні.



Главными условиями таких сделок являются совершеннолетие обоих участников, обоюдное согласие, а также соблюдение законодательных норм.



Древние англосаксы являются основателями нынешней Англии, они разработали систему правосудия, которая используется и поныне, а также ее валюту.



На півночі Косова у середу, 23 листопада пізно ввечері сталися сутички між військовослужбовцями Міжнародних сил безпеки в Косові (KFOR) та групою місцевих сербів.



У Португалії припинено повітряне сполучення і роботу громадського транспорту у зв'язку з 24-годинним страйком проти заходів суворої економії.


Відтепер жителі Лондона і особливо туристи, опинившись в районі Кенері-Уорф, ходять по тротуару дуже обережно, оскільки він зовсім недавно перетворився на скелю з крутими обривами.


Грошей у Греції залишилося на 20 днів, після чого буде оголошено дефолт за облігаціями. Про це заявив високопоставлений урядовець країни.


Сильні зливи обрушилися у вівторок ввечері на італійські регіони Сицилія і Калабрія. На Сицилії загинула семирічна дитина і двоє людей вважаються зниклими безвісти в результаті викликаного дощами обвалу.




Кількість туристів, що вирушають на курорти Угорщини з метою лікування зубів, за останні два роки збільшилася на третину.




Ізоляція Януковича неминуче призвела б до ізоляції України. Це фатальна постановка питання. Мені б хотілося, щоб сторонам вдалося порозумітися на запланованому на грудень саміті Україна - ЄС.





На грудневому саміті Україна-ЄС угоду про асоціацію, швидше за все, парафовано не буде.
Як cтверджує видання, швидше за все, саміт відбудеться 19 грудня, як і заплановано.


Лондонський гінеколог покалічив декількох пацієнток, обіцяючи їм знайти точку G, а також проводячи інші процедури. Одна з жінок мало не померла в результаті його лікарської практики.



Країни єврозони і Європейський Союз загалом зіткнулися з "по-справжньому системною кризою", заявив голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу на сесії Європарламенту.




Президент Італії Джорджо Наполітано призначив у неділю ввечері відомого економіста, екс-голову Антимонопольного комітету ЄС Маріо Монті новим прем'єр-міністром країни, сказано в заяві президентського палацу.