Нд, 2024-06-02, 08:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Червень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 62 »


Астрономи дійшли висновку, що планета, відкрита астрономами у 2004 році біля однієї із зірок сузір'я Рака, може виявитися справжньою планетою-океаном.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-10-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У ніч на 9 листопада (8 листопада о 23:28 за Гринвічем, 9 листопада о 02:28 за Києвом) повз Землю пролетить астероїд 2005 YU55, розмір якого може досягати 400 метрів, повідомляє NASA.



Авіалайнер Dreamliner компанії Boeing вирушив у свій перший комерційний рейс - на три роки пізніше, ніж було заплановано. Рейс японської авіакомпанії All Nippon Airlines має доставити пасажирів із Токіо в Гонконг.



Американські астрономи з університету Північної Кароліни за допомогою декількох космічних телескопів розгадали секрет виникнення найдавнішої на пам'яті людства наднової, що спалахнула близько двох тисяч років тому.



Науковець-фізик Олександр Жипа впевнений, що енергія Сонця, від якої залежить життя на Землі, розрахована ще на кілька мільярдів років, тому кінець світу, про який так багато говорять провісники, саме на цей термін і відкладається.



Французька Національна академія хірургії (Académie nationale de chirurgie) засудила необгрунтовані хірургічні операції зі зміни розмірів чоловічого статевого члена.



Науковці університету Пенсильванії вперше отримали пряме зображення рекордно холодного коричневого карлика - зірки, що не відбулася, температура якої лише на десяток градусів перевищує кімнатну.



Рекордсмен за сумарною тривалістю космічних польотів Сергій Крикальов заявив, що першу базу на Місяці можна буде побудувати, лише загерметизувавши відповідну печеру природного походження, якщо таку знайдуть.



Жительница штата Миссури сняла на камеру своего телефона два неопознанных летающих объекта в виде светящихся шаров. На записи видно, как они быстро летят по вечернему небу.



Космічний телескоп NASA "Кеплер" (Kepler) всього за 136 днів виявив 1235 екзопланет. Такі дані NASA стали відомі після обстеження порівняно невеликої ділянки нашої Галактики - Чумацького Шляху.



Науковці з університету Единбурга (Шотландія) дійшли висновку, що клітини головного мозку в разі нестачі енергії можуть переходити в енергоощадний режим.



Японские изобретатели пытаются ввести моду на искусственные лица: недавно вышедшая на рынок компания Real-f предлагает любому желающему заказать трехмерную копию своей головы.



Науковець з Японії Хіроцугу Уесіма довів, що споживання пива ніяк не впливає на появу у чоловіків середнього віку так званого пивного живота. Результати роботи були представлені на науковій конференції.




Поки світ ще оплакує Стіва Джобса, який 5 жовтня пішов з життя у віці 56 років, в Італії вже готуються відкрити найбільший на планеті музей Apple.



У Техаському університеті в Далласі дослідники розробили пристрій, здатний приховувати предмети одним рухом важеля електричного вимикача.