Пт, 2024-05-17, 09:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:06
Королівська особа з Великобритані вперше з початку повномасштабної війни відвідала Україну
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Вперше від початку повномасштабної війни в Україну приїхав представник королівської родини Великобританії. Невістка короля прибула до Києва, де зустрілася із президентом та українцями.

Після початку російського вторгнення Україну відвідало безліч важливих гостей, серед яких президенти країн-союзників, глави урядів та керівники політичних організацій. А 29 квітня до Києва вперше приїхала монарша особа. Візит до української столиці нанесла Софі, герцогиня Единбурзька, дружина молодшого брата короля Великої Британії.

"Сьогодні герцогиня Единбурзька стала першим членом королівської сім'ї, який відвідав Україну з початку російського вторгнення. Її Королівська Високість зустрілася з президентом Зеленським і першою леді Оленою Зеленською, а також з жінками, чоловіками та дітьми, які постраждали від війни", - йдеться в офіційному акаунті монаршої сім'ї.

Повідомляється, що під час зустрічі з президентом та першою леді України невістка Чарльза III передала їм особисте послання зі словами підтримки від короля.

Герцогиня також ознайомилася з роботою центру допомоги жертвам насильства та тортур і поспілкувалася з дітьми, які повернулися до рідної країни після незаконної депортації до рф.

Потім вона вшанувала пам'ять загиблих у Бучі, відвідала міст "Дорога життя" та зустрілася із переселенцями і жінками-волонтерами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 312 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]